Изберете го најдоброто за вашиот дом

Стручност, квалитет и пристапни цени на опрема и системи за греење, ладење, санитарии, водоснабдување и канализација.

Услуги

Нашите услуги

...
Опрема за системи за греење

Елементи и уреди за генерирање, распределување и контрола на топлината преку системи за греење.

...
Санитарии и опрема за бањи

Продажба на санитарии и опрема за бањи со широк асортиман на квалитетни производи.

...
Водовод, канализација

Продаваме и инсталираме опрема за снабдување на вода и одвод и изведуваме системи за водовод и канализација.

За нас

Кои сме ние

Производи и изведба на проекти за греење, ладење, санитарии и системи за водоснабдување и канализација.

Нашата понуда вклучува:

  • висококвалитетни санитарии со модерен дизајн
  • керамички плочки за сечиј вкус,
  • материјали и опрема за изведба на системи за греење и ладење,
  • материјали и за изведба на системи за водоснабдување и канализација.

Нудиме и проектирање и изведба на:

  • системи за централно греење и ладење со топлински пумпи и фенкојлери,
  • системи за централно греење со печка на пелети и радијатори.

Нашата стручна екипа ќе ви помогне да го направите вистинскиот избор и да го изведете вградувањето на материјалите и опремата што ќе ги купите кај нас. Со ТЕРМО ГРУП создавате дом со подобра енергетска ефикасност.

01
Топлински пумпи
02
Топлински пумпи
03
Печки на пелети
04
Печки на пелети

ВИСОК КВАЛИТЕТ

МОДЕРЕН ДИЗАЈН

ПРИФАТЛИВИ ЦЕНИ

Производи

Санитарија

Производи

Котли на струја

Припрема и монтажа за прва фаза

Вода и централно греење

Производи

Топлински пумпи

Контакт

Имате дополнителни прашања

Локација

С.Неготино ул.101 б.б. Гостивар, Северна Македонија

Телефон

+389 71 607 071

Loading
Your message has been sent. Thank you!